Suomen Connemarayhdistys Ry

Promote Your Page Too
Ajankohtaista

Oriinpitäjät:
Muista ilmoittaa ori ponioripäiville 6.3.2017 mennessä!

Ponioripäivät 2017 22-23.4.2017.
 
Orilisenssi uusitaan vuosittain
. Mikäli oriitta aiotaan käyttää jalostukseen, tulee sille hakea orilisenssi.  Uusittava orilisenssi haetaan heppa-järjestelmästä. Ratsuoripäivillä, Ponioripäivillä tai islanninhevosnäyttelyssä jalostusarvosteltavien ja jalostukseen hyväksyttävien oriiden näyttelymaksuun sisältyy kyseisen vuoden orilisenssi.
 
Oriiden astutuskirjanpito ajantasalle heppa-järjestelmään 30.9.2017 mennessä!
 
Oriparaati:
Rotuyhdistykset voivat järjestää Ponioripäivillä väliaikaohjelmaa.
Perinteen mukaisesti jalostukseen jo aiemmin hyväksytyillä oriilla on myös mahdollisuus tulla esiintymään Oriparaatiin. 
Yhteydenotot: Tea Niemi p. 020 760 5257 
tea.niemi@hippos.fi

2017 Kesän varsat:
Muista ilmoittaa varsa syntyneeksi kuukauden sisällä syntymästä lähettämällä astutus/varsomistodistus oman alueen hevosjalostusliittoon www.hevosjalostusliitot.fi
Ennen tunnistusta kannattaa varmistaa, että emän omistajanvaihdokset ovat ajan tasalla. Varsan kasvattajaksi merkitään aina emän omistaja tai kasvattajaoikeuden vuokraaja, mikäli emästä on tehty hallintaoikeuden siirto.
Syntymätodistus saadaan oriinpitäjältä, kun varsan astutus- ja varsamaksut on maksettu. Oriinpitäjä voi kuitata varsamaksut maksetuksi heppa-järjestelmään. Maksut tulee hoitaa kuntoon ennen varsan rekisteröintiä.
Tilaa tunnistus oman alueen hevosjalostusliitosta, Varsan tunnistus tapahtuu syksyllä, kun sen varsakarva on vaihtunut (ikä noin 4 kuukautta).

KUTSU SUOMEN CONNEMARAYHDISTYS RY:N SÄÄNTÖMÄÄRÄISEEN VUOSIKOKOUKSEEN 2017
Aika: Sunnuntai 26.2.2017 n. klo 14.00
Paikka: Merja Nurmen luona, Karhukorventie 379, 06200 Porvoo

Käsiteltävät asiat:
1. Kokouksen avaus
2. Kokouksen järjestäytyminen: valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjantarkastajaa ja tarvittaessa kaksi ääntenlaskijaa
3. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen
4. Esityslistan hyväksyminen työjärjestykseksi
5. Vuoden 2016 toimintakertomus, tilit, tilintarkastajan lausunnot sekä vastuuvapauden myöntäminen johtokunnalle vuoden 2016 toiminnasta
6. toimintasuunnitelma, tulo- ja menoarvio vuodelle 2017, sekä jäsenmaksun suuruus vuodelle 2018
7. Valitaan varsinaiset jäsenet erovuoroisten tilalle
- 1 paikka 3 vuotta, 2 paikkaa 1 vuosi
- Puheenjohtaja
8. Valitaan toiminnantarkastaja ja hänelle varatoiminnantarkastaja
9. Yhdistyksen edustajat
10. Kiertopalkintojen jako
- Connemara Cup
- Vuoden kasvattaja 2016
11. Muut asiat
12. Kokouksen päättäminen
Kokouksessa on kahvitarjoilu. Tulijoita pyydetään ilmoittautumaan etukäteen tarjoilua varten viimeistään 19.2.2017 Sanna Ollikalle joko mailitse sanna.ollikka(at)gmail.com tai puhelimella 040 762 5818

TERVETULOA!

Ennen kokousta klo 13.00 alkaen on Mikaelina Lagströmin esitys sopivan satulan löytämisestä ja mitä tulee huomioida satulan ostossa. Ilmoittautumiset 19.2.2017 mennessä Sanna Ollikalle, email: sanna.ollikka(at)gmail.com tai puh. 040 762 5818.
Tilaisuudessa kahvitarjoilu!
Vapaa pääsy!

TERVETULOA!

Suomen Connemarayhdistyksen sääntömääräinen vuosikokous järjestetään sunnuntaina 26.2.2017 klo 14:00 Porvoossa! Osoite on Merja Nurmi, Karhukorventie 379, 06200 Porvoo.

Vuosikokouksen yhteydessä palkitaan kaikki Connemara Cuppiin osallistuneet ratsukot, ja erityisesti seuraavia ratsukoita pyydetään saapumaan paikalle:
Edenwoods Cassiopeia Cashel - Olivia Hukkanen
Sunhill Star - Alexandra Ahlström
Rockfield Perfection - Veera Junno

Vuosikokouksessa palkitaan myös Vuoden kasvattaja: Annika Hägglund / Gold-ponit, jota myös pyydetään saapumaan paikalle.

Tervetuloa kaikki paikalle!

Etsintäkuulutus!
 
Hei sinä yhdistyksen jäsen! Kolme johtokuntapaikkaa sekä yhdistyksen puheenjohtajan pesti ovat vapautumassa seuraavassa vuosikokouksessa 26.2.2017 Porvoossa. Mikäli paikkoja ei saada täytettyä on Suomen connemarayhdistyksen toiminta sääntöjen mukaan mahdotonta. Mikäli haluat, että yhdistyksen toiminta jatkuu, tule paikalle ja vaikuta. Mikäli et pääse paikalle, mutta johtokuntapaikka kiinnostaisi, niin ota yhteyttä yhdistyksen nykyisen hallituksen jäseneen ja ilmaise kiinnostuksesi. Yhteystiedot löytyvät jäsenlehdestä tai yhdistyksen nettisivuilta.
 
Tervetuloa kaikki vuosikokoukseen vaikuttamaan tuleviin tapahtumiin!

Muistathan maksaa jäsenmaksun tai liittyä jäseneksi vuodelle 2017!
Suomen Connemarayhdistyksen päätarkoitus on kehittää ja tehdä tunnetuksi Suomen connemara ponikantaa sekä käyttö- että jalostusponina rodun alkuperämaan periaatteiden ja rotumääritelmän mukaisesti, sekä lisätä jäsentensä tietoja ja taitoja.
Kuulumalla yhdistykseen saat:
- Jäsenlehden
- Jäsentuotteet edullisemmin 
- Yhdistyksen tapahtumiin edullisempi osallistumismaksu

Maksamalla jäsenmaksun eräpäivään mennessä, varmistat koko vuoden jäsenpostin saapumisen.

Jäsenmaksut vuonna 2017:
Varsinaiset jäsenet:
- 18 v. ja vanhemmat: 30 €
- alle 18 v: 20 €
Perhejäsenet 10 €
Kannattajajäsenet 83 €
Varsinainen jäsen voi halutessaan anoa ainaisjäsenyyttä yhdistyksen johtokunnalta. Ainaisjäsenmaksu on 300 €.

Connemarayhdistyksen tilinumero: IBAN FI23 5750 0120 0220 00, BIC: OKOY FIHH.
Käytä maksaessasi viitettä: 100515
Tulostettava tilisiirto

Jäsenmaksun eräpäivä on 15.2.2017. Vain jäsenmaksun maksaneilla on äänioikeus Connemarayhdistyksen vuosikokouksessa 26.2.2017. Mikäli osoitteesi on muuttunut, muistathan lähettää uuden osoitteesi jäsensihteeri Sari Enkamolle, email:sari.enkamo(at)gmail.com.

Uusi jäsen! Laita maksun viestiksi jäsenen nimi ja osoite sekä ”Jäsenmaksu 2017”. Yhdistys ei lähetä tilisiirtoa vuosittain jäsenille, vaan jäsenmaksu tulee maksaa omatoimisesti.
Mikäli maksun kanssa on ongelmia tai et ole varma sen perille saapumisesta, ota yhteyttä rahastonhoitaja Annastiina Niemeen, email:annastiina.niemi(at)hotmail.com.

Tervetuloa Connemarayhdistyksen jäseneksi!

Ratsastusluokkakilpailut järjestettiin 4.9.2016, Zitherbay farmilla Hyvinkäällä.
Tuomarit: Mr. Joe Burke, Irlanti & Johanna Vaurio-Teräväinen, Suomi

Linkki tuloksiin!


Connemaranäyttely järjestettiin 3.9.2016, Zitherbay farmilla Hyvinkäällä. Rotunäyttelyn parhaaksi valittiin ori Goldrock Laddie 33 C. Näyttelyssä tuomarina toimi Mr Joe Burke Irlannista.
Onnittelut ponin kasvattaja/omistajalle Annika Hägglundille!

Iso kiitos kaikille näyttely- ja kisaviikonlopun tukemiseen osallistuneille:
Aira Toivola / AT-Ratsastuspilates
Ammattiopisto Livia
Börjes Tingsryd Kotimäki Ay
Criollo
Estepaja
Hanna Asklöf / Ohana Connemaras
Horse Training Team / Mia Jurvala
Hööks Hevosurheilu Oy
Jaana Lallo / Eiris Connemarat
Kaisa Kukkanen / www.kukkanen.net
Pegazos Design/ Mikaelina Lagström
RW Valjaat
Sari Lahtinen / Zitherbay Ponies
Sari Takala / Fieldhill Ponies
Sina Nummela / sinan.kuvat.fi
Sitruuna Kustannus
Suomen Hevosenomistajien Keskusliitto ry - SHKL
Suomen Shetlanninponiyhdistys ry
Vilomix Finland Oy

Hippos tiedottaa: Vuoden 2016 alussa voimaan tulleen EU:n tunnistusasetuksen myötä rekisteröintisäädökset ovat myös tarkentuneet. Jokaisella hevosella ja ponilla tulee olla hevospassi ja passi tulee lähtökohtaisesti säilyttää siellä missä hevonenkin sijaitsee (tietyt poikkeukset sallitaan mm. laidunaikana). Viranomaisella on oikeus tarkastuksen yhteydessä pyytää hevospassi nähtäväksi ja tarvittaessa sanktioida sen puuttumisesta. Hevosen omistaja on vastuussa siitä, että hevospassi on ajan tasalla, samoin kuin rekisterissä olevat tiedot.

Vanhat rekisteröinnit tulee ehdottomasti hoitaa kuntoon vuoden 2016 aikana ja jatkossa varsalle tulee myöntää hevospassi viimeistään vuoden kuluttua syntymästä. Mikäli kantakirjaan merkitsemistä varten tarvittavia dokumentteja ei huolehdita kuntoon, merkitään hevonen/poni ei-rekisteröityjen hevosten kategoriaan ja sille tehdään tätä määrittelyä vastaava hevospassi. Ei rekisteröitynä tietokantaan merkityn hevosen tai ponin tietoja voidaan täydentää myöhemmin ja mikäli vaatimukset täyttyvät, se voidaan hyväksyä kantakirjaan. Myöhemmin tehdyistä täydennyksistä peritään korotettu maksu.

 Nyt kesän aikana selvitämme vanhoja keskeneräisiä/maksamattomia ratsuhevosten ja ponien rekisteröintejä vuosilta 2011-2014. Kiitän, mikäli voitte jakaa oheista informaatiota eteenpäin omien kanavienne kautta. Hippoksessa keskeneräisiä rekisteröintejä koordinoi kesätyöntekijämme Noora Heilakka.

Hippos tiedottaa: HWSD (Hoof Wall Separation Disease) on hiljattain connemaraponeilla diagnosoitu kavioiden perinnöllinen irtoseinämäisyysoireyhtymä. HWSD on resessiivisesti periytyvä geenimutaation aiheuttama ongelma, joka ilmenee jo hyvin nuorella varsalla. Connemara Pony Breeders Society (CPBS) Irlannissa on hyväksyttänyt uuden jalostusohjesäännön, jossa on kirjaus myös HWSD-testauksesta. Uusien sääntöjen mukaan kaikki vuodesta 2016 alkaen syntyvät varsat on testattava HWSD-geenin varalta, jotta niillä olisi oikeus siirtymä myöhemmin jalostusluokkiin 1 ja 2. Testiä ei tarvitse tehdä, mikäli yksilön molemmat vanhemmat on todettu vapaiksi ko. geenistä. Lisäksi Suomen Hippos suorittelee kaikkien jalostukseen käytettävien yksilöiden testaamista.

Suomen Connemarayhdistys ry:n sääntomääräinen vuosikokous järjestetään sunnuntaina 7.2.2016 noin klo 14:00 Elisa Uusi-Heikkilän luona, Setälä-Eerolan tilalla (osoite: Toivaalantie 50, 14840 Tuulos). Kokouskutsu löytyy Connemarauutisten vuoden viimeisestä numerosta sekä tästä linkistä. Ennen kokousta on Eeva-Liisa Penttilän (KS-Talli) alustama keskustelutilaisuus oriaseman toiminnasta, joka alkaa klo 13:00. Keskustelutilaisuuteen ja kokoukseen tulijoita pyydetään ilmoittautumaan etukäteen tarjoilua varten viimeistään 31.1.2016 mennessä Sanna Ollikalle (e-mail: sanna.ollikka (at) gmail.com tai puh. 040-762 5818). (31.12.2015)

Muistathan maksaa jäsenmaksun tai liittyä jäseneksi vuodelle 2016! Maksa vuosittainen jäsenmaksu Connemarayhdistyksen tilille IBAN FI23 5750 0120 0220 00, BIC: OKOY FIHH.

Jäsenmaksut vuonna 2016:
Varsinaiset jäsenet
- 18 v. ja vanhemmat: 30 €
- alle 18 v: 20 €
Perhejäsenet 10 €
Kannattajajäsenet 83 €
Varsinainen jäsen voi halutessaan anoa ainaisjäsenyyttä yhdistyksen johtokunnalta. Ainaisjäsenmaksu on 300 €.

Käytä maksaessasi viitettä: 100515
Tulostettava tilisiirto

Jäsenmaksun viimeinen maksupäivä on 17.1.2016. Vain jäsenmaksun maksaneilla on äänioikeus Connemarayhdistyksen vuosikokouksessa 7.2.2016. Mikäli osoitteesi on muuttunut, muistathan lähettää uuden osoitteesi jäsensihteerille Kaisa Kukkaselle (e-mail: kaisa (at) kukkanen.net).

Uusi jäsen! Laita maksuun viestiksi nimesi ja osoitteesi sekä "Jäsenmaksu 2016". Yhdistys ei jatkossakaan lähetä maksulomaketta vuosittain jäsenille, vaan jäsenmaksu on maksettava omatoimisesti. Siitä kuitenkin muistutetaan Connemarauutisten vuoden viimeisessä numerossa. Mikäli maksun kanssa tulee ongelmia tai et ole varma sen perille saapumisesta, ota yhteyttä rahastonhoitajaan Annastiina Niemeen (e-mail: annastiina.niemi (at) hotmail.com).

Tervetuloa Connemarayhdistyksen jäseneksi!

Suomen Hippos tiedottaa: Ratsujen ja ponien jalostusarvokirjainten ja suoritusluokkamerkkien haku on käynnissä. Jalostusarvosteltaville tammoille ja oriille myönnetään jalostusarvokirjaimia jälkeläisten menestyksen perusteella ja suoritusluokkamerkkejä tamman tai oriin omien kilpailutulosten perusteella. Anomukset tulee jättää 20. tammikuuta mennessä. Hakemukset käsitellään Ratsu- ja ponivaliokunnan vuoden 2016 ensimmäisessä kokouksessa 3. helmikuuta. Tammoille myönnetään jalostusarvokirjain B automaattisesti tamman täyttäessä vaatimukset. Vaatimukset jalostusarvokirjainten ja suoritusluokkamerkkien saamiseksi muuttuvat vuonna 2016. Uudet vaatimukset vahvistetaan Ratsu- ja ponivaliokunnassa helmikuussa ja ne julkaistaan keväällä. Vuoden 2015 jalostusarvokirjaimet ja suoritusluokkamerkit anotaan vanhojen sääntöjen mukaan.. Lisäksi Hippos on julkaissut tilastoja tätä kaudesta astutustilastojen ja näyttelytilastojen muodossa. (31.12.2015)

 
Laatuponikilpailu järjestettiin Hämeenlinnassa 19-20.9.2015. Connemaroja oli mukana seitsemän, joista yksi osallistui sekä sunnuntaina sekä askellaji että estepuolelle. Laatuponikilpailun tulojkset kokonaisuudessaan tästä linkistä. (29.9.2015)

Vuoden 2015 Ponibreeders-kilpailut järjestettiin 22.- 23.8.2015 Ypäjällä Nuorten hevosten Festivaalien yhteydessä. Tulokset kilpailuista Ponibreedersin kotisivuilla. (29.9.2015)

Kansallinen Poninäyttely järjestettiin 25.-26.7.2015 Espoossa Vermon raviradalla. Lauantaina connemarojen ja new forestien tuomarina toiminut Madeleine Beckman (SWE) valitsi Rodun Parhaaksi Nuoreksi Hanna Asklöfin kasvattaman ja omistaman 2-vuotiaan ruunan Ohana Galdalf Grey (Golddigger Laddie 9 C - Aramara Eliza 160 C - Ardnasillagh O'Flaherty 5 C), reserve Nuorena palkittiin Tiina Nummisen kasvattama ja Anna-Kaisa Kivimäen ja Elina Hautamäen omistama Bluewilds Daireann (Vanity Padraigh 21 C - Streamside Beverley 223 C - Innellan Kestrel 15 IC).

Sunnuntaina Rodun Parhaaksi tammaksi valittiin Symphatil Irish Queen 209 C (kasv. Susanna Rahikainen, om. Elisa Uusi-Heikkilä, i. Symphatil Hazy Becks 12 C - Scariff Lass IRL 165 IC - Glencarrig Finn CSB 843). Symphatil Irish Queen valittiin lopulta myös connemarojen parhaaksi eli Vuoden Voittajaksi. Rodun Parhaana Varsana palkittiin Hanna Asklöfin kasvattama ja omistama tammavarsa Ohana Highest Hope (Ohana Domhnall Dash 32 C - Doyher Ruby Rose 250 C - Rockfield Scarface 14 C). Rodun Paras Veteraani oli myös Hanna Asklöfin omistama 25-vuotias tamma Aramara Eliza 160 C (kasv. Outin Talli, i. Ardnasillagh O'Flaherty 5 C - Pilgaards Camilla 88 C - Padraigh of Rosenaharley CH 2). Rodun Parhaana Oriina palkittiin Susanna Rahikaisen Halle Lafferty 25 C (kasv. Ingrid Hallengård, i. Coosheen Finbarr RC 99 - Lofty Hazy Rambler RC 1016 - Frederiksminde Hazy Chance RC 73) ja Rodun Parhaana Ruunana Teija Hannolan kasvattama ja omistama Springhill Comet (Innellan Kestrel 15 IC - Coneridge Catriona 172 C - Kåsta Scaramouche 2 C). Tuomari Madeleine Beckman valitsi loppuvalinnoissa Vuoden Voittaja 2 ruunan Springhill Comet ja Vuoden Voittaja 3 oriin Halle Lafferty. Connemarojen tulokset kokonaisuudessaan tästä linkistä. (2.8.2015)Tuomari Mrs Madeleine Beckman, Vuoden Voittaja Symphatil Irish Queen 209 C ja tamman omistaja
Elisa Uusi-Heikkilä. kuva: Kaisa Kukkanen


Kaikki jalostuskäytössä olevat ponit tulisi testata connemaraponeilla esiintyvän kavion irtoseinäisyys -sairauden (Hoof Wall Separation Disease eli HWSD) vuoksi. Kyseessä on geneettiseksi todettu sairaus, joka pahimmassa tapauksessa rampauttaa ponin jo nuorella iällä. Tauti periytyy resessiivisesti eli piilevästi. Varsan sairastuminen kavion irtoseinäisyyttä aiheuttavaan tautiin edellyttää virheellisen geenin saamista sekä emältä että isältä. Virheellisen geenin olemassaolo on mahdollista selvittää ponin jouhinäytteestä tehtävällä DNA-testillä.
Connemaraponi voi olla perinnöllisen sairauden suhteen joko terve (N/N = ei geenimutaatioita), kantaja (N/HWSD = yksi mutaatio) tai sillä voi olla perimässään kaksi mutaatiota, jolloin yksilön sairastuminen kavion irtoseinäisyyttä aiheuttavaan sairauteen on todennäköistä (HWSD/HWSD). Risteytettäessä kaksi kantajaa (taudin suhteen oireeton eli terve yksilö, jonka perimässä on sairaudelle altistava geenimutaatio) keskenään, on syntyvällä jälkeläisellä 25 %:n mahdollisuus sairastua. Kavion irtoseinäisyys -sairauden kantajien määräksi on arvioitu 14,8 % connemaraponeista.
Tutkijoiden mukaan connemaraponeja, jotka ovat saaneet geenivirheen joko emältään tai isältään (yksilö on sairauden suhteen kantaja), ei tulisi sulkea pois jalostuskäytöstä kannan monipuolisen geeniaineksen säilyttämiseksi. Kantajan jälkeläinen ei sairastu kavion irtoseinäisyyteen jos kantaja risteytetään terveen yksilön kanssa.

Alla lyhyet ohjeet testin tekoon:
Huom! Testin tekoa varten vaaditaan Adobe Reader -ohjelma koneellesi. Ohjelma on maksuton ja sen saa ladattua netistä.
Hae esimerkiksi googlella hakusanalla US Davis HWSD tai oheisella linkillä UC Davis -yliopiston kotisivut.
Ensin luodaan tili, jonka jälkeen saat sähköpostiisi vahvistuksen. Tämän jälkeen kirjaudutaan sivuille ja tilataan Hoof Wall Separation Disease eli HWSD -testi. Verkkolomakkeeseen täytetään ponin tiedot. Tämän jälkeen tiedot tallennetaan ja siirrytään maksamaan testi. Testin hinta on 40 dollaria. Tilattuasi testin saat sähköpostiisi liitetiedostona lomakkeen, joka sisältää kuitin maksusta (tämän pidät itse), näytteeseen liitettävän todisteen maksusta, itse testilomakkeen, geeninäytteen lähettämisluvat, ohjeet ja selvityksen ponin terveydentilasta. Lue ohjeet ja noudata niitä. Nypi poniltasi 20-30 jouhta. Pidä huoli, että karvan tuppi tulee jouhien mukana, ettei jouhet vain katkea. Teippaa ne testilomakkeeseen (seuraa lomakkeen ohjetta). Täytä terveydentilaa koskeva lomake. Laita testilomake ja todistus maksusta kirjekuoreen. Kiinnitä tähän kirjekuoreen toisella kirjekuorella, muovitaskulla tai muulla vastaavalla geeninäytteen lähettämislupa ja terveydentilan selvitys -lomake ja merkitse se selvästi tekstillä IMPORT PERMIT. Tämän jälkeen näyte on valmis lähetettäväksi.
Saat sähköpostiisi tiedon näytteen perille tulosta, jonka jälkeen geenitestin tulos toimitetaan sähköpostilla alle viikossa.

Yhdistys julkaisee nettisivuillaan listaa testatuista poneista. Mikäli haluat ponisi tuloksen listaan lähetä saamasi testin tuloslomake osoitteeseen nettisivut.connemara (at) gmail.com (muista korvata (at) merkillä @).

 Connemarayhdistys ylläpitää sivuillaan jälleen varsalistaa! Varsalistalla julkaistaan kuvia ja tietoja vuonna 2015 syntyneistä jalostukseen hyväksyttyjen connemaraoriiden jälkeläisistä. Lähetä varsan sukupuoli, syntymäaika, nimi/nimiehdotus, kasvattaja ja omistaja sekä vanhempien nimet ja max. 3 kuvaa osoitteeseen nettisivut.connemara (at) gmail.com (muista korvata (at) merkillä @). Lisäksi kuvan ja tietojen yhteydessä julkaistaan halutessasi pieni teksti varsasta, ja esim. tieto siitä, onko varsa myynnissä.

 Ponioripäivillä huhtikuun puolivälissä kolmesta jalostusarvostellusta connemaraoriista palkittiin yksi. Annikki Kantolan ja Susanne Peldánin omistama Bork's Kody 34 IC (synt. 2010 Tanska, i. Innellan Kestrel 15 IC - e. Baunelys Anemone C 906 - ei. Ravnsholts Garibaldi CH 91) palkittiin II palkinnolla luokkaan S2. Ori palkittiin myös parhaana connemaraoriina. Oriiden Symphatil Quality ja Mornfrost Clement pisteet eivät riittäneet hyväksymiseen.

Suomen Connemarayhdistys ry:n sääntömääräinen vuosikokous pidettiin Hyvinkäällä Loivaniityn tilalla sunnuntaina 1.3.2015. Paikalla oli 14 yhdistyksen jäsentä. Yhdistyksen jäsenmaksut päätettiin pitää samana vuodelle 2016. Erovuoroisten johtokunnan jäsenten Hanna Asklöfin ja Liisa Starkin, joista kumpikaan ei asettunut uudelleen ehdolle, tilalle valittiin Satu Pitkänen, Laura Loiva ja Ursula Mansikka. Kokouksessa palkittiin SRL:n ranking-tilaston menestynein connemara, joka oli viime vuonna ruuna Park Benjamin ratsastajanaan Jasmin Nylund.

Connemara cupin
kolme parasta olivat:
1. Edenwoods Cassiopeia Cashel 240 C – Oona Liukkonen ja Olivia Hukkanen 1240 pist.
2. Streamside So Dear – Jenni Visuri 920 pist.
3. The Next Best Thing 220 C – Karoliina Ahlbom 730 pist.

Vuoden Kasvattaja-palkinnon sai haltuunsa Annika Hägglund.

Kokouksen jälkeen Laura Loiva piti demon nuorten ponien kouluttamisesta keskittyen selkäännousuun. Lisäksi kokoukseen osallistujat pääsivät tutustumaan Loivaniityn tilaan ja pihassa olleisiin connemaroihin.