KILPAILUSÄÄNNÖT

CONNEMARA CUP 2017

1. Kilpailuaika on 1.1.2017 – 31.12.2017

2. Kilpailuun voivat osallistua ratsastajat, jotka ovat Suomen Connemarayhdistys ry:n jäseniä. Ranking-pisteitä lasketaan myös poneille, jotka ovat yhdistyksen jäsenten omistamia, vaikka ratsastaja ei olisikaan jäsen. Ratsastajilla ei ole ylä- eikä alaikärajaa.

3. Ponin tulee olla puhdasrotuinen, rekisteröity connemara. Sen tulee myös olla vähintään nelivuotias.

4. Kilpailulajeina ovat koulu-, rataeste-, kenttä-, laukka-, western- ja matkaratsastus sekä valjakkoajo ja ravikilpailut. Rotuyhdistyksen johtokunta voi hyväksyä myös muun kilpailulajin (engl. ratsastusluokat).

5. Ranking-pisteet lasketaan liitteenä olevan taulukon mukaan. Poni voi osallistua kilpailuun vain kahden ratsastajan kanssa. Poni saa osallistua korkeintaan kahteen luokkaan / kilpailupäivä.

6. Kilpailutulokset tulee lähettää Suomen Connemarayhdistys ry:n nimeämälle henkilölle, joka vuodelle 2016 on Merja Nurmi. Tuloksia voi vuoden aikana toimittaa sähköpostilla, mutta kilpailuajan päätyttyä tulee kopiot virallisista tulosluetteloista tai kilpailusihteerin vahvistamat tulokset toimittaa tulosten laskennasta vastaavalle henkilölle.

7. Tuloksista on käytävä ilmi ponin nimi ja rekisterinumero, ratsastajan nimi, kilpailun aika ja paikka, kilpailulaji sekä saavutettu tulos.

8. Ranking-tilanne julkaistaan yhdistyksen jäsenlehdessä lehden aineistopäivään mennessä toimitettujen tulosten perusteella. Kilpailun lopullinen tulos selviää 1.1.2017 mennessä toimitettujen tulosten perusteella ja parhaat ponit palkitaan yhdistyksen vuosikokouksessa. Jos kahdella ponilla on sama pistemäärä, se joka on kilpaillut useammassa lajissa sijoittuu korkeammalle tulosluettelossa.

9. Eniten pisteitä kerännyt poni palkitaan kiertopalkinnolla ja muistopokaalilla. Toiseksi ja kolmanneksi sijoittuneet ponit palkitaan muistopokaalilla. Kolme parasta ponia palkitaan myös rahapalkinnoin (150 € / 100 € / 50 €). Kaikki tuloksia lähettäneet palkitaan yhdistyksen ruusukkeella.

10. Jos sama ratsukko voittaa kilpailun kolmena vuonna, se palkitaan kunniapalkinnolla eikä ratsukolla ole tämän jälkeen osallistumisoikeutta kilpailuun. Poni voi kuitenkin osallistua toisen ratsastajan kanssa ja ratsastaja voi osallistua toisella ponilla.

Pistetaulukko

  hyväksytty tulos sijoitus voitto
1-Taso (ent. harjoitus- ja seurataso) 10 20 30
2-Taso (aluetaso, Ratsastusluokat ja WHP) 20 30 40
3-Taso (kansalliset) 30 40 50
4- ja 5-taso  (SM-kilpailut, kv- ja suuret kilpailutapahtumat)405060


Lataa Connemara Cupin säännöt tästä (pdf).

  Takaisin